Telefonszám: +36-30-871-2829

Mirage Fashion

Nem véletlen tehát a népszerűsége, hiszen sikerült azokat a ruhákat összegyűjtenie, amiket a legjobban szeretnek a hölgyek. Amelyek egyszerre kényelmesek és szexik, egyszerre lazák és csinosak. Ezen kívül eszméletlen színkavalkád jellemzi a Mirage ruhatárát és ez a bőség a fazonokban is megmutatkozik. A Mirage Fashion ruháinak stílusát a sportos jegyek határozzák meg elsősorban, ami már a kínált ruhatípusoknál és kategóriáknál is megfigyelhető.

Overálok, shortok, bodyk és melegítők nagy választékban kaphatók. Nadrágjai főként a laza, vagány vonalat képviselik, melyek a szivárvány minden színében elérhetőek, tehát unalmasnak és sablonosnak még véletlenül sem mondhatók. Felsőinek választékában az ejtett vállú, egyenes vonalú fazonok dominálnak, szintén a kényelem és a vagányság jegyében, trendi kivitelben.

Az aktuális újdonságok között rendkívül nagy népszerűségnek örvend a ki-be fordítható mellény, amely azon túl, hogy egyedi és különleges darab, még komfortos is és kiváló kiegészítője lehet akár egy nyáriasabb lengébb-, akár egy vastagabb őszies-, vagy téli szettnek is. A sportos fazonok mellett persze rengeteg klasszikusan nőies és elegáns ruhanemű is megtalálható a Mirage termékpalettáján.

Legyen szó ünnepélyről, vagy a mindennapokról, legyen akár egy kirándulás a barátokkal vagy egy éjszakai parti a csajokkal, minden alkalomhoz jó választás a Mirage Fashion kollekciója. Az egyszerűbb basic termékektől, az extravagáns és különleges ruhákig minden megtalálható. Feliratos, mintás vagy egyszínű, csipkés és fodros, rövid és hosszú fazon egyaránt megtalálható, akár szoknyáról, akár nadrágról, vagy felsőről legyen szó.

A Mirage Fashion, a Full Fashion Webshop többi márkájához hasonlóan szintén egyedi tervezésű, limitált darabszámú termékeket gyárt és forgalmaz, ezért érdemes nyomon követni a hétről hétre megújuló kollekció darabjait és gyorsan lecsapni a kedvencekre és élni a kihagyhatatlan és vissza nem térő ajánlatokkal.

A webshopon az újdonságok mellett óriási leárazások, kiárusítások és akciók is jellemzőek, melyek a Mirage Fashion ruháira is értendők, ezért ha igazán jó ajánlatra akarunk szert tenni, ne késlekedjünk, az online felületen a nap 24 órájában megrendelhetjük a kiszemelt szépségeket.

Oszd meg másokkal:


Címkék: Mirage, Mirage webshop


Ajánlott termékek