Telefonszám: +36-30-871-2829

Rólunk

Köszöntünk oldalunkon, a divat világában! Mindenkit foglalkoztat a kérdés: mit vegyek fel ma? A Full Fashion csapata azon fáradozik minden nap, hogy nálunk találd meg legkönnyebben erre a kérdésre a választ. Mindannyian szeretünk úgy öltözködni, hogy a ruhánk meséljen rólunk, tükrözze egyéniségünket ebben a felgyorsult világban. Weboldalunkon számos ruhamárka kínálatát megtalálod:

Pink Rose
Mirage Fashion
MISSQ
Premium
Women Fashion
La Pierre
Juliette Fashion Wear

Webáruházunk sikerének titka az innovációban, valamint vásárlóink divatigényeinek kielégítésében rejlik.

hetente bővülő árukészlettel,
a legújabb trendek követésével,
állandó akciókkal, törzsvásárlói kedvezményekkel,
hűségpont-rendszerrel

igyekszünk vásárlóink kedvébe járni!

Miért érdemes nálunk vásárolnod?

kedvező árak,
hűségpont-rendszer,
állandó ügyfélszolgálat,
gyors, rugalmas ügyintézés,
pénzvisszafizetési garancia,
cserelehetőség,
1-2 munkanapos szállítás!

Számos érv szól amellett, hogy ruháidat a Full Fashion Webshopból szerezd be, bármelyik szezonról is legyen szó. Megbízható háttérstáb dolgozik a webshopon, ennek hála soha nem érhet kellemetlen meglepetés a vásárlás során. A ruhákról valósághű fotók kerülnek ki az oldalra, normál testalkatú modelleken bemutatva. Ez azért nagyon jó, mert így nem áll fenn az a veszély, hogy csak csontsovány manökeneken állnak úgy a ruhák, ahogyan a képeken.

A ruhaneműk anyagára és minőségére vonatkozóan szintén teljes körű a felvilágosítás, így pontos képet kaphatsz arról, milyen is a ruha valójában. A vásárlók a honlapon részletes leírást találnak minden szerződéses feltételről és szavatossági információról is. A webshopunk nem árul zsákbamacskát, így biztosan akkor és olyan ruhát kapsz kézhez, amilyet szeretnél. A szállítási idő csupán 1-2 munkanap, így a hét közepén megálmodott ruha a hétvégi bulira valósággá válhat.

A Full Fashion webshopon keresztül olyan termékeknek is a birtokába juthatsz, amelyeket a tömegcikkeket árusító ruhaüzletekben és áruházakban nem látni. A ruhák 100%-ban magyar gyártmányok, így garantált a minőség és garantált lehet a bizalom is a termékek iránt. A termékek árát tekintve rendkívül kedvezőek és mindenki számára elérhetőek. Az online felületnek hála földrajzilag sem ütközhet akadályokba a fiatalos és divatos ruhákhoz való hozzájutás.

A webshopon számos kiváló női ruha márka hirdeti újabbnál újabb kollekcióit: Pink Rose, Mirage Fashion, MISSQ, Premium, Women Fashion, La Pierre, Juliette Fashion Wear.

Termékeink egytől egyig népszerűek, az aktuális trendhez és szezonhoz igazodóak, így minden nő megtalálja számítását az egyes népszerű női ruha márkák kínálatában. A márkákon belül a sportos, a kényelmes, a nőies és a laza, vagány ruhadarabok egyaránt megtalálhatóak. Minden igényt kielégítő a választék, így hétköznapi vagy munkába járós szetteket éppúgy találunk, mint partiruhákat, vagy sportos öltözéket. És nem csupán felsőrészekre, valamint ruhákra kell gondolni, hanem nadrágokra, leggingsekre, szoknyákra és más kiegészítőkre egyaránt.

Hála a vásárlóbarát garanciális és cserelehetőségeknek, nincs esély mellényúlni, így érdemes kipróbálnod webáruházunkat és az általa kínált megannyi ruhanemű valamelyikét.