Telefonszám: +36-30-883-6123

Mit jelent az outlet kifejezés?

Külön üzletek is alakultak már kizárólag outlet termékek árusítására. Ezekbe a boltokba olyan termékek kerülnek, amelyek már régóta nem keltek el az üzletekben, vagy új kollekció érkezése miatt az üzlet tároló kapacitása már nem bírta el a korábbi rendelésből megmaradt árucikkeket. Ilyenkor a korábbi megrendelésekből megmaradt árukat a boltok vagy visszaküldik a gyártó cégnek, vagy áron alul megpróbálják értékesíteni, vagy pedig elküldik outlet áruházaknak és online shopoknak, akik tovább próbálkoznak az értékesítéssel. Egy biztos, az outlet termékek minden esetben rendkívül kedvező áron megvásárolhatók, a bolti alap árukhoz képest.

Összegezve tehát, outlet esetén nem használt és hibás termékekről beszélünk. Ezek márkás, teljesen új darabok, amelyek nem a legfrissebb kollekcióból valók, esetleg nem az adott szezonra szólnak. Nem arról van szó, hogy a megmaradt termék gagyi és már senkinek nem kell, csupán arról van szó, hogy a forgalmazó többet rendelt belőle, mint amennyit sikerült értékesíteni, de az újabb termékek érkezése miatt, már nem tarthatta tovább a polcokon.

Bár sokan nem tudják, az outlet termékekre a garanciális szabályok ugyanúgy érvényesek, mint a többi árura. Szükség esetén cserélik, hibás termék esetén akár az árát is visszaadják. Outlet áruházak szinte már minden árutípusra létrejöttek, úgy a ruházati termékekre, mint az elektronikai-, vagy sport eszközökre. Élelmiszerekre érelemszerűen nem, mert romlott árut nem lehet továbbértékesíteni. Bár felhalmozódott és megmaradt áru az élelmiszerüzletekben is van, ezek sajnos a kukában végzik.

Az outlet termékek vásárlását azoknak ajánljuk, akiknek megvan az igényük a márkás és új termékekre, azonban sajnálnak rá annyi pénzt kiadni, amennyibe alapáron kerülne a termék. Nagyon sokat lehet spórolni egy outlet nagybevásárlás esetén. És ha nem is a legfrissebb divatnak megfelelő ruhákat találjuk az áruházakban, basic termékekből ilyenkor is be lehet vásárolni. Nyilvánvalóan outlet üzletekbe nem az újdonságokért látogat az ember.

Oszd meg másokkal:


Címkék: outlet, női ruha outlet


Ajánlott termékek