Telefonszám: +36-30-883-6123

jogi nyilatkozat

A szerződés tárgya a Full Fashion Kft www.fullfashion.hu domain-en található internetes áruházában megvásárolni kívánt árucikk.
Vállalkozó adatai:
Full Fashion Kft
1064 Budapest, Podmaniczky u. 77. (Pink Rose nagyker)
Adószám: 23984062-2-42.
Bankszámla sz: 10300002-10571961-49020014
Bárány Melinda EV
Adószám: 57908148-1-42
Cím: 1064.Budapest.Podmaniczky u 77
E-mail cím: info@fullfashion.hu
Web: https://fullfashion.hu/
A megrendelőlap kitöltésével és elküldésével és annak a Full Fashion Kft e-mail által történő visszaigazolásával a 17/1999.(II.S.)
Kormányrendelet alapján,távollévők közötti szerződés jön létre:
Full Fashion Kft, Bárány Melinda mint Eladó,valamint a Megrendelő, mint Vevő között, az alábbi feltételek szerint: Az Eladó a Vevő által a Megrendelőlapon kiválasztott termék(ek) az azon megjelölt szállítási címre,a Szállítási feltételek alatt írtaknak megfelelően kiszállítja.
Amennyiben a megrendelés teljesítése bármilyen okból akadályba ütközik,-úgy az Eladó haladéktalanul, de legkésőbb 72 órán belül, e-mail vagy telefon útján felveszi a kapcsolatot a Vevővel a továbbiak egyeztetése érdekében.
A Vevő köteles az általa feladott Megrendelőlapon megjelölt címre kiszállíttatott termékeket átvenni!
Utánvételnél a szállító által küldött visszaigazoláson feltüntetett vételárat - mely a termékek csomagolási és szállítási költségeit is tartalmazza- készpénzben a kézbesítő részére kifizetni.
Az itt nem szabályozott kérdésekre a Polgári Törvénykönyv, valamint a távollévők között kötött szerződésekről szóló 17/1999.(II.5.) Korm,számú rendelet szabályai az irányadóak.
A honlap használatának segítségével létrejövő szerződések nyelve a magyar,az így kötött szerződések nem minősülnek írásba foglalt szerződésnek,és azokat a Full Fashion Kft, Bárány Melinda EV nem iktatja.

Szerzői jogok:
A weboldal elrendezését, tartalmának egészét vagy részeit, "adat, megjelenő müszaki, grafika, szoftveres és egyéb megoldások, tájékoztató szövegek, adatok, információk" -bármely formában felhasználni, reprodukálni, átruházni, terjeszteni, átdolgozni, vagy tárolni TILOS! Felhasználásra kizárólag a Full Fashion Kft, Bárány Melinda EV jogosult!
Ezek megsértése jogi következményt von maga után, felhasználása a jogtulajdonos hozzájárulása nélkül a szerzői jogok megsértését jelenti és jogi következményt von maga után!